Vi bjuder in dig till ett seminarium i Norrköping

02.04.2024

Förra året höll bauroc och NFK seminarier om att bygga med lättbetong, putsa hus och dess ingående komponenter i Linköping och Örebro. Intresset var jättehögt och recensionerna efteråt var att alla var väldigt nöjda och att de nu kände sig trygga med att bygga, rita och projektera sina hus med lättbetong. Flertalet intresserade som inte hade möjlighet att gå på förra årets seminarier hörde av sig och önskade en repris med lite framförhållning.

Nordisk Fasad Konstruktion (NFK) och Bauroc som är heltäckande leverantörer av hela skalet av huset arrangerar ett utbildningsseminarium den 12 april i Norrköping . Vi vill välkomna byggare, arkitekter, materialsäljare, privatpersoner med intresse eller om du bara är allmänt nyfiken på stenhus eller puts så kommer vi att kunna svara på alla dina frågor.

Vidarebefordra gärna denna inbjudan till dina kollegor, samarbetspartners, byggutvecklare och privatpersoner som kan vara intresserade av någon eller alla punkterna för denna förmiddag.

Varmt välkommen till en trevlig och informativ förmiddag med god mat!


Plats:  Scandic Norrköping Nord

Adress: Järngatan 17