Välkomna till Stora Villamässan i Malmö och till Nordbygg i Stockholm

14.02.2018

Bauroc kommer att medverka på de kommande mässorna i Malmö och Stockholm.

Stora Villamässan i Malmö är Södra Sveriges största mötesplats för hemmet.

Nordbygg är Nordens största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen som ger ny kunskap, driver och bygger affärer.

Om din familj funderar på att bygga ett nytt hus så kika förbi vår monter. Vi kommer att informera er om samtliga fördelar med baurocs lättbetongsystem. Ett hus utav lättbetong behöver inte bli dyrt! Ta med er förfrågan med ritningsunderlag så tar vi fram ett pris till er och ni kommer garanterat bli positivt överraskade av priset.

Är du arkitekt, konstruktör, fastighetsutvecklare eller yrkesverksam inom byggbranschen, titta förbi vår monter för att se på vilket sätt vi kan förenkla ditt arbete och eventuellt minska dina utvecklingskostnader.

Nyckelordet i allt vårt arbete är “helhetslösning”.  Vi säljer inte bara block utan har en baktanke med allt vi producerar. Vi har en komplett produktportfölj för att bygga stenhus. Utöver block så kan vi erbjuda kunderna olika typer av lösningar, lastbärande ytterväggar till invändiga lättväggar. Till dessa har vi marknadens största utbud av balkar, mellanbjälklag, takbjälklag och givetvis trappelement för att kunna lösa samtliga önskemål som ni som kunder kan tänka er att bygga i ert hus. Samtliga våra produkter  är måttanpassade efter varandra för att garantera absolut bästa kvalitet på konstruktionsarbetet. En annan fördel med lättbetong är dess brandsäkerhet. Kort och gått så det ni får om ni väljer bauroc´s system är ett gediget hus som inte bara är brandsäkert utan även oerhört energieffektivt som kommer ge er mycket glädje under massor med år.

Än en gång, välkommen till vår monter på Stora Villamässan i Malmö och på Nordbygg i Stockholm.